Diana Verweyen

Geachte dames en heren

Diana heeft zich altijd al voorgenomen om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ondernemerschap is een onderdeel van haar bestaan. Ondernemen is discipline, vallen, opstaan en doorgaan! Diana is ervan overtuigd dat het niet uit maakt hoe vaak en hoe hard je als ondernemer valt, maar dat het er om gaat hoe je opstaat. Je kan leren van fouten in het verleden, en deze herschrijven in het heden.

Het menselijk lichaam heeft Diana altijd geïntrigeerd. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat al haar ondernemingen raakvlak met het lichaam hebben. Een lichaam is nooit perfect, maar het streven ernaar is nobel. Toen Diana 19 jaar was ging zij samenwonen. Zij is toen begonnen als schoonheidsspecialiste aan huis. Haar eerste huis-aan-huis folder (dat kwam toen nog vaak voor), begon met ‘’Geachte dames en heren, mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Diana Verweijen. Ik ben schoonheidsspecialiste etc… ‘’ Elke avond – ja u leest het goed, ELKE avond – ging Diana huis-aan-huis flyeren. Binnen één jaar had zij een fulltime-job door haar schoonheidssalon.

Na drie jaar besloot Diana om haar vriend te verlaten en haar onderneming uit te breiden. Op haar 22e had zij haar eerste personeelslid, dit vond zij leuk maar wel moeilijker dan verwacht. Echter gaf zij niet op en tot op de dag van vandaag is werken haar grote hobby.

Toen Diana 23,5 jaar oud was, was zij met haar vriendin op stap… En daar stond ineens een blonde spetter! Diana was opslag smoor.

Terug